Vervolg op open brief (1)

26 sep ’16 door: de redactie  Inmiddels zijn diverse media op de open brief van de zwemtrainers gedoken en vanmorgen stond er al een artikel op de Telegraaf. Zie: http://www.telegraaf.nl/telesport/26679178/__Trainers_luiden_noodklok__.html

Van de trainers zelf kregen we ook een nieuw schrijven, ditmaal naar aanleiding van de reacties uit de zwemwereld;

Beste zwemliefhebbers in het algemeen en collega trainers in het bijzonder,

Onze open brief is pas afgelopen vrijdag gepubliceerd, maar we hebben nu al ontzettend veel positieve reacties en bijval mogen verwelkomen. Er is ons al meerdere malen door trainers gevraagd of zij de brief mogen ‘mee ondertekenen’.

Dergelijke verzoeken sterken ons in elk geval in de overtuiging dat niet alleen wij, maar ook ‘de rest van zwemmend Nederland’ betrokken zal moeten worden bij een uitgebreidere evaluatie. Dat is ook de reden waarom we de KNZB hebben opgeroepen om een grote groep trainers te betrekken bij de evaluatie van het beleid en het opstellen van nieuw beleid.

Maar de brief is al verzonden.

Wel wijzen we graag op de mogelijkheid om de petitie te ondertekenen die afgelopen zaterdag is gepubliceerd. Zie: http://www.petities24.com/signatures/nieuw_vertrouwen_en_nieuw_beleid_nodig_bij_zwembond_knzb/start/0

Deze petitie kan door elke zwemliefhebber persoonlijk ondertekend worden.

En verder staat het natuurlijk een ieder vrij om zelf bij de KNZB aan te geven dat ze onze brief onderschrijven om zo de positieve druk erop te houden.

Met vriendelijke groet,

Robin, Herman, Jarbas, Hans, Rob, Henri, Martijn, Janco, Jeroen en Tom.

One Comment on “Vervolg op open brief (1)”

  1. Wat mij betreft doet de petitie afbreuk aan de brief. De brief roept op tot een evaluatie en is te zien als een handreiking, maar de petitie is meer een brevet van onvermogen. Jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *