Cats keert terug, Truijens naar Denemarken, oud olympiërs gaan trainen

10 okt’16 Door: de redactie

De afgelopen week stond bol van het trainers nieuws. Ongetwijfeld het nieuws met de meeste impact was de terugkeer van André Cats in het zwemmen. Na een uiterst succesvolle periode als chef de mission van de paralympische ploeg zal Cats als technisch directeur, met alle sporttakken van de zwembond in zijn portefeuille, terugkeren bij de KNZB.

zie het volgende nieuwsbericht voor meer informatie: https://www.nrc.nl/nieuws/2016/10/06/andre-cats-nieuwe-technisch-directeur-knzb-a1525242

Dat Martin Truijens zelf niet verder wilde bij de KNZB, omdat hij niet wilde wachten op de evaluatie van Rio was al eerder bekend gemaakt. Vandaag kwam het nieuws dat Truijens aan de bak mag in het Deense Kopenhagen.

zie: http://nos.nl/artikel/2136992-zwemcoach-truijens-zet-loopbaan-voort-in-denemarken.html

En tot slot waren er nog twee oud olympiërs die het badpak hebben ingewisseld voor een trainers outfit. Eerst maakte Saskia de Jonge op haar facebook bekend dat ze als coach aan de slag gaat bij het talentcentrum in Alkmaar. En Inge Dekker gaat zich volledig richten op haar nieuwe bedrijf wat ze in samenwerking met zus Lia is gestart. Met hun bedrijf willen ze via trainingsstages een extra faciliteit creëren voor zwemmers naast datgene wat ze bij hun eigen vereniging leren. zie: http://www.uswim.nl/  voor meer informatie.

Inge Dekker stopt met zwemmen: ‘Het is wel mooi geweest zo’

 

 

Vanuit de redactie wensen we allen veel succes met hun nieuwe functies!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *