KNZB stelt ‘nieuwe’ NTC coaches aan

24 okt’16 door: de redactie

Vandaag maakte de KNZB bekend dat Marcel Wouda die nieuwe man wordt die de nieuwe TD André Cats moet flankeren met alles wat het topzwemmen betreft. Cats en Wouda werkten eerder samen bij de KNZB. Wouda blijft ook de eindverantwoordelijke in Eindhoven, terwijl in Amsterdam Mark Faber de scepter zwaaien. Faber kent Cats niet alleen vanuit de paralympische sport. In 1996 was het Faber die Cats opvolgde als hoofdtrainer van toenmalig landskampioen DWK Barneveld.

Klik hier voor het officiële KNZB bericht

Klik hier voor het eerste bericht op de NOS

Klik hier voor het tweede bericht van de NOS, inclusief reacties van Wouda en Faber (video)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *