KNZB organiseert zwemtrainersdag

7 dec’16 door: de redactie

Bij het KNZB congres eind september werd door de voorzitter van de KNZB al aangekondigd dat de KNZB veel meer met verenigingen en andere zwembad gebruikers ‘het gesprek’ wilde aangaan om vanuit die gesprekken tot een beleidsplan te komen. Inmiddels zijn die gesprekken met meer dan 200 verschillende verenigingen volop bezig en nu worden ook de zwemtrainers zelf uitgenodigd om mee te praten op tal van beleidsterreinen die de Nederlandse zwemtrainer primair aan het hart gaan. De datum is zondag 5 februari. Naast veel mogelijkheid tot discussie zal er ook een bijscholingsonderwerp op de agenda staan.

Zie de KNZB site (klik hier) voor meer informatie en om je op te geven.  Als je de PDF opslaat en opent met Adobe Acrobat Reader bestaat er een mogelijkheid om het formulier digitaal in te vullen en zelfs te ondertekenen.

praat-mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *