Trainer gezocht m/v NZ&PC Norg

Trainer gezocht voor wedstrijdzwemmers en recreanten

De Norger Zwem en Polo Club traint op maandag, dinsdag en woensdag steeds van 18.45 tot 19.30 uur. Met name op de maandag en de dinsdag is er behoefte aan een trainer. Op beide avonden zwemmen er wedstrijdzwemmers, volwassen recreanten en  jeugdige recreanten. Voor de wedstrijdzwemmers en de jeugdige recreanten is begeleiding gewenst. Verder verwachten wij van de trainer ook dat hij/zij beschikbaar is voor wedstrijdbegeleiding bij een beperkt aantal wedstrijden per jaar.

De Norger Zwem en Polo club is een vereniging met ongeveer 50 leden en bestaat al ruim 60 jaar. Wij trainen in het Molenduinbad in Norg.

Wij bieden een trainer een mogelijkheid om ervaring op te doen in  een leuke vereniging. Verder hebben wij een vaste onkostenvergoeding en voor trainers die verder dan 10 km van Norg wonen een reiskostenvergoeding.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Eddie de Vries (Voorzitter) voorzitter@zwemclubnorg.nl of telefonisch op 06 2299 2634

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *