Trainer gezocht m/v Arethusa

1 dec’18

Zwemvereniging Arethusa zoekt een kerntrainer voor de minioren

Onze vereniging

Arethusa is de zwemvereniging in Oss en omgeving. Met 160 actieve wedstrijdzwemmers behoren wij tot de grootste zwemclubs van regio Brabant.  Wij zijn een vereniging met passie voor het wedstrijdzwemmen van de jongste zwemmers tot aan de oudere zwemmers. Plezier staat bij ons voorop, maar natuurlijk zijn wij ook prestatie-gericht. Arethusa minioren plaatsen zich regelmatig voor de regionale miniorenfinales.

Wij zoeken

Door de grote belangstelling voor wedstrijdzwemmen zijn wij op zoek naar nieuwe kerntrainer voor de minioren. De kerntrainer is aanwezig tijdens de trainingen van de minioren, maakt de schema’s, regelt de inschrijvingen voor de wedstrijden en gaat mee naar wedstrijden. Hij/zij is ook het aanspreekpunt voor de minioren zwemmers en hun ouders in het algemeen. Naast de kerntrainer zijn er voor de minioren nog een aantal hulptrainers en zijn er jeugdzwemmers die meehelpen met de trainingen en de wedstrijden.

Onze minioren trainen 2x per week op maandagavond en op zaterdag ochtend. Voor sommige oudere minioren kan er een extra training op donderdag zijn.

Wij zoeken:

  • Een enthousiaste trainer (m/v) die het plezier van wedstrijdzwemmen kan overdragen op de jongste zwemmers.
  • Ervaring met wedstrijdzwemmen is een pre, het liefst in bezit van een trainersdiploma. Arethusa kan ook ondersteunen in het behalen van het trainersdiploma

Wij bieden

Arethusa is een hele gezellige zwemverening met een enthousiaste groep trainers en zwemmers. Ouders van zwemmers zijn erg betrokken en ondersteunen de trainers op verschillende manieren

Wij bieden

  • Een trainersvergoeding in het kader van vrijwilligerswerk.
  • Mogelijkheid tot het behalen van een trainersopleiding.

Locatie: Trainingen vinden plaat in het zwembad in in Oss (Euterpelaan 1)

Contactpersoon is: Mandy Groen (Hoofdtrainer) hoofdtrainer@arethusa.nl

Kijk ook voor meer informatie op onze website: http://www.arethusa.nl/wedstrijdzwemmen/

http://www.arethusa.nl/vacatures/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *